A-
 A 
A+
Cauta
Pentru a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului, va rugam sa va logati ca voluntar sau organizatie/institutie!

VOLUNTising
PDF Imprimare Email

altalt

Beyond Youth Potential lanseaza a treia editie a proiectului VOLUNTising

 

 

Pentru a creste gradul de informare al  tinerilor in legatura cu voluntariatul, BYP – Beyond Youth Potential organizeaza in Bucuresti, in perioada  5 – 8 mai 2011,  proiectul VOLUNTising 3.  Evenimetul cuprinde o parte teoretica compusa din trainguri de voluntariat, advertising si filmmaking, urmate de o parte practica care consta  in conceperea scenariilor si filmarea propriu-zisa a clipurilor.

 

 

Proiectul, aflat deja la a treia editie, are ca obiectiv cresterea gradului de implicare a tinerilor in activitatile de voluntariat. Cei 30 de participanti, dupa ce vor capata cunostinte de baza in domeniul advertising, vor fi organizati in echipe, acestea realizand cinci spoturi publicitare de promovare a voluntariatului. Ne propunem sa atingem 20.000 de vizualizari ale clipului castigator, prin intermediul YouTube, al retelelor de socializate si al partenerilor media.

 

Voluntising 3 isi doreste sa devina cat de curand unul dintre cele mai asteptate workshopuri de advertising destinate studentilor si tinerilor. Evenimetul este gratuit, iar inscrierea se realizeaza  in perioada 20 apilie – 02 mai 2011, urmand a fi alesi ulterior 30 de participanti interesati de advertising, dar mai ales dornici de a promova activitatile de voluntariat si beneficiile acestora in randul tinerilor.

 

 

BYP este o organizatie non-profit fondata in august 2007 la initiativa unor tineri dornici de a se implica in activitatile de voluntariat. Obiectivele organizatiei sunt dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, facilitarea accesului acestora in domenii precum management de proiect, marketing sau resurse umane si instruirea tinerilor in concordanta cu actualele cerinte ale pietei, ajuntandu-i sa isi descopere potentialul.

 

Pentru mai multe informatii, consultati site-ul proiectului: http://voluntising.bypteam.com

 

 

 

 

Persoana de contact:

Alexandru Molea – Presedinte BYP

Telefon: +4 0727373727

e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 
 

Cauta oportunitate

Cauta cuvant Localitate

ex: Consultant, IT
Categorii
Cautare avansata

Ultimele oportunitati

Recomanda prietenilor

Chestionar

De ce doriti sa fiti voluntar?
 

Ultimele evenimente

Niciun eveniment

Abonare newsletter