A-
 A 
A+
Cauta
Pentru a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului, va rugam sa va logati ca voluntar sau organizatie/institutie!

Intalnirea anuala a voluntarilor
PDF Imprimare Email

In anul 1985 Organizatia Natiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie ca fiind Ziua internationala a Voluntarilor, sarbatorita de atunci in intreaga lume. In Romania, Ziua internationala a voluntarului este sarbatorita in fiecare an, pe data de 5 decembrie, incepand cu anul 2000.

 

Pentru a marca acest eveniment, Organizatia Salvati Copiii Romania desfasoara vineri, 3 decembrie, ora 15.00 Intalnirea Anuala a Voluntarilor, unde sunt asteptati peste 100 de voluntari din toata tara.

Intalnirea Anuala a Voluntarilor este un eveniment adresat voluntarilor si are rolul de a arăta aprecierea si recunostinta Organizatiei Salvati Copiii Romania fata de voluntarii cu care aceasta a colaborat de-a lungul anului. In cadrul întalnirii, voluntarii vor evidentia activitatile in care s-au implicat in anul 2010, vor expune planurile pe care le au pentru 2011 si vor primi daruri de la Mos Craciun.

Evenimentul se va desfasura la Tiny Club Hotel, (strada Cauzasi nr. 27 - zona Unirii) din Bucuresti. Salvati Copiii Romania este o organizatie neguvernamentala, de utilitate publica, non-profit, care promoveaza din 1990 drepturile copilului in Romania, in acord cu Conventia Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Este membra a Salvati Copiii International, cea mai mare organizatie independenta din lume de promovare a drepturilor copiilor, ce cuprinde 29 de membri si desfasoara programe in peste 120 de tari.

 
 

Cauta oportunitate

Cauta cuvant Localitate

ex: Consultant, IT
Categorii
Cautare avansata

Ultimele oportunitati

Recomanda prietenilor

Chestionar

De ce doriti sa fiti voluntar?
 

Ultimele evenimente

Niciun eveniment

Abonare newsletter