A-
 A 
A+
Cauta
Pentru a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului, va rugam sa va logati ca voluntar sau organizatie/institutie!

Eveniment www.evoluntar.ro, 5 mai
PDF Imprimare Email

Voluntarii Salvati Copiii va invita cu drag sa sarbatorim impreuna cei doi ani de la realizarea platformei www.evoluntar.ro, acum intr-un format extins, flexibil si mai prietenos. Vor fi prezenti voluntari, parteneri si sustinatori ai platformei.

Evenimentul va avea loc pe 5 mai, ora 15.30, la Shakespeare Café (Centrul Vechi Bucuresti, Str. Blanari 21)

www.evoluntar.ro  – serviciu gratuit care facilitează legătura dintre persoanele active la nivelul comunităţii şi organizatorii activităţilor de voluntariat din România.

Platforma www.evoluntar.ro are ca scop promovarea oportunităţilor de voluntariat disponibile în cadrul programelor implementate de diverşi organizatori de activităţi de voluntariat  din România şi reprezintă locul unde toţi cei care doresc să fie voluntari să poata căuta oportunităţi actuale de voluntariat potrivite intereselor şi abilităţilor lor.

RSVP: Ina Lolescu, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel.: 0726242503

www.evoluntar.ro face parte din priorităţile Planului Naţional de Acţiune pentru 2011: Anul European al Voluntariatului

 

eveniment www.evoluntar.ro, 5 mai 2011

 
 

Cauta oportunitate

Cauta cuvant Localitate

ex: Consultant, IT
Categorii
Cautare avansata

Ultimele oportunitati

Recomanda prietenilor

Chestionar

De ce doriti sa fiti voluntar?
 

Ultimele evenimente

Niciun eveniment

Abonare newsletter