A-
 A 
A+
Cauta
Pentru a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului, va rugam sa va logati ca voluntar sau organizatie/institutie!

Anul trece, voluntariatul ramane!
PDF Imprimare Email

... sau "Cum contribuie Anul European al Voluntariatului (AEV) la recunoasterea competentelor obtinute prin voluntariat, la crearea unui cod etic pentru organizatiile care lucreaza cu voluntari si la voluntariatul sprijinit de angajator!"


2011 - Anul European al Voluntariatului!

Cu aceasta ocazie, au fost infiintate grupuri tematice de lucru care, printr-un efort coordonat, isi doresc sa faca o serie de propuneri pentru creionarea unei strategii nationale in domeniul voluntariatului. In acest scop AEV reprezinta o buna oportunitate pentru a cataliza contributia unui numar cat mai mare de actori implicati in miscarea de voluntariat pentru a face viata un pic mai buna atat pentru voluntari cat si pentru organizatiile care lucreaza cu acestia.

Va invitam la ONGFest, in Bucuresti, sambata 10 septembrie, de la ora 14.00 la ora 17.00, la seminarul
"Anul trece, voluntariatul ramane!". Ne gasiti la in sala Terasa Belvedere (et. 12, Complex Belvedere, Str. Baba Novac nr. 19). Seminarul isi propune sa prezinte, sa interactioneze cu participantii si sa solicite feedback cu privire la rezultatele obtinute pana in acest moment ale urmatoarelor grupuri de lucru:
- Recunoasterea competentelor dobandite prin voluntariat
- Codul etic al organizatorilor activitatilor de voluntariat
- Voluntariatul sprijinit de angajator si responsabilitatea sociala

Va rugam sa ne confirmati prezenta la seminar la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pana joi, 8 septembrie, ora 16.00

Anul trece, voluntariatul ramane! Va asteptam pentru ca impreuna sa il facem sa treaca cu folos!

_____________________________________________________________________________
Seminarul face parte din evenimentele realizate cu ocazia ONGFest in Bucuresti si este organizat de ANPCDEFP (Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale), Centrul National de Resurse pentru Voluntariat - ProVobis si Salvati Copiii Romania.

ONGFest este cel mai mare eveniment al societatii civile romanesti, un promotor al comportamentului filantropic si voluntar si al participarii publice, dar și o oportunitate de a aduce ONG-urile in atenția cetatenilor si a publicului larg.

ONGFest este organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in cadrul proiectului PROMETEUS - Promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene, cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Investește in oameni!, cu sprijinul financiar al Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe.

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati site-ul  www.ongfest.ro

 
 

Cauta oportunitate

Cauta cuvant Localitate

ex: Consultant, IT
Categorii
Cautare avansata

Ultimele oportunitati

Recomanda prietenilor

Chestionar

De ce doriti sa fiti voluntar?
 

Ultimele evenimente

Niciun eveniment

Abonare newsletter